Nyhet!

15% rabatt på reparationer av trasiga glasögon

Hos Designverkstan kan dina trasiga glasögon bli som nya igen. Du som medlem i PRO erbjuds 15% rabatt på reparationer av trasiga glasögon.

Beskrivning & villkor

Om dina glasögon skulle gå sönder finns det bra hjälp att få! Designverkstan tar emot glasögon för lagning från hela landet. Ett bra alternativ till att köpa nya, och mer miljövänligt.

Designverkstan erbjuder dig som medlem i  PRO 15% rabatt på reparationer av trasiga glasögon.

Så här går du tillväga:

  • Gå in på designverkstan.com och beställ en förfrankerad låda kostnadsfritt.
  • När du fått lådan lägger du i de trasiga glasögonen, tillsammans med den ifyllda följesedeln. Viktigt! Skriv rabattkoden ovan på följesedeln i boxen för att få 15% rabatt.
  • Skicka lådan till oss. Frimärke behövs ej då lådan är förfrankerad.
  • Designverkstan reparerar och skickar tillbaka de lagade glasögonen tillsammans med en faktura till dig.
  • Fakturan betalar du via Swish eller Bankgiro.

Villkor

Erbjudandet gäller t o m 31 december 2026 och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Uppge kampanjkoden ovan för att få tillgång till rabatten. Du kan bli ombedd att visa upp bild på medlemskortet.

Om Designverkstan

Jag som driver Designverkstan heter Erik och är utbildad guldsmed. Vi har lagat glasögon sedan mitten på 80-talet. På den tiden lödde vi på traditionellt vis.
1997 köpte vi vår första lasersvets och har sedan dess hjälpt 10 000-tals kunder från Ystad till Kiruna att få sina glasögon lagade.
Det är billigare (en lagning kostar ofta 500-600 kr) att laga än att köpa nytt och dessutom bättre för miljön. Vi ser fram emot att få hjälpa PRO:s medlemmar med era trasiga glasögon.

designverkstan.com

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy