Nyhet!

15% rabatt på utvalda varumärken hos Kjell & Company

Fråga Kjell & Company om tekniken som får allt att flyta på lite bättre! Nu får du som medlem i PRO 15% rabatt på utvalda varumärken inom vardagsteknik när du handlar i våra butiker eller online.

Vi på Kjell & Company erbjuder dig som medlem i PRO 15% rabatt på utvalda varumärken när du handlar i våra butiker eller online.

Varumärken som inkluderas är Dibotech, Ledsavers, Linocell, Luxorparts, Nomadelic och Plexgear.

Villkor

Medlemmar ska kunna verifiera sitt medlemskap i PRO med sitt medlemskort i butik för att kunna ta del av erbjudandet.
För att ta del av erbjudandet online ska kampanjkoden ovan uppges i samband med beställning på kjell.com.
Erbjudandet gäller på ordinarie pris i våra butiker och på kjell.com och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Erbjudandet gäller endast i Sverige.
Erbjudandet gäller till och med 2024-12-31.

Kjell & Company erbjuder kunskap, rådgivning och produkter inom vardagsteknik. Vi har över 30 års erfarenhet av att förbättra människors liv genom teknik, och har ett uppdaterat och högkvalitativt sortiment i alla butiker och på kjell.com. Vi har stenkoll på senaste nytt och hjälper gärna till med att hitta en individanpassad lösning till dig, oavsett var du väljer att besöka oss.

Visste du förresten att 9 av 10 produkter inte syns i butik? Våra butiker ter sig som ganska små, men bakom disk har var och en ett stort lager där närmare 10 000 olika produkter ryms. Detta innebär att våra kunniga experter i varje butik, oavsett stad och storlek, kan erbjuda rätt lösning för just dig.

Vi ses online eller i våra butiker!

kjell.com

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev