20%

20% på hotellövernattning hos Medlefors Hotell & Konferens

Gäller för alla medlemmar i PRO mot uppvisade av medlemskort vid ankomst.

Beskrivning & villkor

På Medlefors vi kommer att göra allt för att göra din vistelse i Skellefteå något att minnas. Beläget endast 3 km från stadens citypuls är detta den perfekta platsen för familjer, par eller singlar som vill tillbringa en tid i en lugn och naturskön miljö.

Vakna upp bland fluffiga lakan i ett av våra nyrenoverade hotellrum, njut av vår omtalade goda frukost och ta en promenad i friska luften. Skellefteälven och Skellefteås största och äldsta kyrka med sina intressanta omgivningar, ligger bara runt husknuten.

Alla våra gäster har tillgång till vår fina inomhuspool och hotellgym. I samma avdelning finns även bastu, allt för maximal avkoppling. Vår omtalade restaurang Spisa är lite av kronan på verket. Här serveras både frukost, lunch och middag. Vi använder endast förstklassiga råvaror och strävar efter att så långt som möjligt handla lokalproducerat.

Låter det för bra för att vara sant? Som grädde på moset erbjuder vi dig 20% på hotellövernattning om du är medlem i PRO.

Villkor
Uppge erbjudandekoden på vår bokningssida för att se ditt pris. Erbjudandet gäller alla dagar på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast för privat bruk.
Visa medlemskort vid incheckning. Bokning sker via boka.medlefors.se

Läs mer om oss på www.medlefors.se

Om Medlefors

Vi vill att du ska känna dig nästan som hemma hos oss. Vi har nämligen kombinerat det bästa med att vara hemma och det bästa med att bo på hotell. Resultatet är ett boende med genuin stämning, naturen som granne, fluffiga lakan, hemlagad mat, lounge och relaxavdelning. Varmt välkommen hem till oss på Medlefors.

medlefors.se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy