25% rabatt

25% rabatt hos Familjens Jurist

Familjens Jurist gör livet tryggare och enklare – i glädje, sorg och allt däremellan.

Hos oss kan du få hjälp med allt inom familjejuridik. Du kan välja att träffa en jurist på något av våra kontor, få hjälp över telefon eller själv upprätta dokument genom Familjens Jurists onlinetjänst.

Vi erbjuder dig som medlem i PRO 25% rabatt. För att ta del av rabatten när du skapar dokument online behöver du uppge rabattkoden vid betalning.

Familjens jurist hanterar alla rättsliga frågor som rör privat- och familjeliv. Från dokument som äktenskapsförord, samboavtal, testamente, hjälp med bouppteckning till rådgivning och information om trygghet för dina barn, skattefrågor och regler om du ska flytta utomlands.

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställa runt om i landet. Sedan en lång tid tillbaka har vi specialiserat oss på familjerätt och vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Med vår breda kunskap och erfarenhet, kan vi med trygghet säga att vi kan erbjuda juridiska dokument med hög kvalitet oavsett hur du väljer att anlita oss. Du kan träffa oss på ett personligt eller digitalt möte, rådgivning på telefon och du har möjligheten att själv skapa dokument i vår onlinetjänst. Välkommen till Familjens Jurist!

familjensjurist.se

Andra erbjudanden du kanske gillararrow

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev