Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

20% rabatt för medlemmar

20% rabatt på HKC Hotels – välj mellan sex unika hotell

Boka en mysig hotellvistelse med 20% rabatt! Upplev HKC Hotels unika förstaklasshotell på bästa lägen i Stockholm, Malmö, Göteborg/Mölndal, Hudiksvall, Örebro och Ängelholm. Medlemskort visas vid incheckning. Rabatten gäller på ordinarie priser.

Ta med familjen eller vännerna och unna dig en riktigt mysig hotellvistelse! Våra hotell erbjuder allt från småstadscharm till storstadspuls – alla med sin egen unika inredning och känsla. Vi finns på bästa lägen runtom i Sverige med närhet till shopping, nöjen, restauranger och vacker natur. Hos oss ingår WiFi, minigym samt stor frukostbuffé. Vissa av våra hotell erbjuder även wellnessavdelning.

Läs mer på www.hkchotels.se

Som medlem i PRO får du 20% rabatt på övernattning på våra hotell:

Erbjudandet gäller alla dagar i mån av plats, mot uppvisande av giltigt PRO-medlemskort. Rabatten gäller på ordinarie priser och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Boka

Boka önskat hotell via e-post, se adresserna ovan. Uppge kampanjkoden ovan för att få tillgång till rabatten.

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev