Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

25% På logi

25% på logi – Boende på hotell eller i stuga/hus på Marholmen

Rabatten gäller på ordinarie logipris.

Som medlem och ansluten till PRO Mervärde är du välkommen att boka en avkopplande vistelse på Marholmen till 25% rabatt på ordinarie logipris.

Marholmen är en egen ö i Roslagens skärgård en timmes bilfärd från Stockholm och Uppsala. Här har människor vilat, utbildat och roat sig i över hundra år. Idag lockar ön gäster från när och fjärran för att bo, glampa, äta, mötas, bada, gå på spa eller bara vara i den vackra skärgårdsmiljön. Du väljer om du vill bo på vårt bekväma hotell eller sköta dig själv i någon av våra mysiga Marholmsstugor med egen braskamin och bastu – eller kanske hyra en hel villa? Oavsett hur du bor väljer du själv om du vill fylla din tid här på ön med någon av våra många aktiviteter eller bara vara och njuta av naturen och de vackra omgivningarna.

Varmt välkommen önskar vd Fredrik Utheim med personal.

Bokningsvillkor
Som medlem har du 25% rabatt på logi på Marholmen.

Boka din vistelse online via länken ovan eller via Marholmens hemsida med kampanjkoden. Kom ihåg att ta med ditt medlemskort och visa upp det vid incheckning för att ta del av rabatten.

Erbjudandet gäller endast på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Max två rum/stugor/villor till medlemsrabatt per vistelse. Du som medlem måste själv bo i ett av dem och visa upp medlemskort vid incheckning. Rabatten gäller ej för glamping.

Marholmen är en ö, med broförbindelse till fastlandet, vackert belägen i Roslagens skärgård. Marholmen ligger endast 1 köfri timme med bil från Stockholm, Uppsala & Arlanda och är en naturnära oas som erbjuder boendepaket som passar många tack vare det stora utbudet av olika stugor/hus/hotell och aktiviteter som erbjuds över hela året.

Historien om Marholmen
Marholmen är sedan 1900-talets början en plats där människor vilar, bildar och roar sig. 1900 köper grosshandlare Nils Berg från Stockholm, Marholmen och bosätter sig där om somrarna tillsammans med hustrun Hanna. 1913 donerar Nils och Hanna Berg en del av Marholmen samt en summa pengar till Landsorganisationen (LO) för att ge arbetarhustrur och arbeterskor möjlighet till vila. Grosshandlarvillan blir vilohem och 1915 öppnas också det nybyggda Semesterhemmet för män med familjer som idag kallas Villa Berg. Donationen är en stor händelse för arbetarrörelsen och Hjalmar Branting är med vid invigningen 1914.

marholmen.se

marholmen.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev