PRO Mervärde
Spara

30% på kompletta glasögon

Synoptik fyller 90 år och det vill vi fira tillsammans med er. Som medlem i PRO får du gratis synundersökning alla vardagar före kl 12, i samband med köp av glasögon.

Ta del av erbjudandet

Vi på Synoptik har varit experter på optik sedan 1931 när vår visionära grundare Robert Delfer öppnade den allra första butiken i Köpenhamn. Redan då handlade vårt arbete om att hjälpa människor till en bättre syn genom kunskap, service och omtanke. Idag finns vi i hela landet, från norr till söder, och kan erbjuda dig vår utökade synundersökning Syna Ögat™ där fotografering av ögonbotten, tryckmätning och synfältsmätning alltid ingår. Allt för att du ska se, och må, så bra som möjligt, genom livets alla ögonblick.

Vi erbjuder dig som medlem i PRO och din närmaste familj*:

30% på kompletta glasögon
30% på alla par vid tecknande av glasögonabonnemang
• Gratis synundersökning alla vardagar före kl 12, i samband med köp av glasögon

Seniortisdagar hos Synoptik!

För att i dessa tider värna om riskgrupper och seniorer har vi infört Seniortisdagar. Våra butiker har fram till kl.12 på tisdagar öppet för dig som är +65 eller tillhör någon riskgrupp. Då erbjuds du även en gratis synundersökning i samband med köp av glasögon.

Vi välkomnar övriga kunder till vår webshop på synoptik.se. Välkomna!

Ta del av erbjudandet

Få tillgång till alla erbjudanden genom att logga in på Mina sidor på Pro.se

Till Pro.se Inte medlem än

Villkor

Gäller vid uppvisande av förbundsmedlemskort. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej företagskunder.
*Familj = folkbokförda på samma adress. Medlemmen behöver visa upp sitt medlemskort vid de tillfällen en familjemedlem ska nyttja erbjudandet.
Erbjudandet gäller till 2021-12-31.