30% rabatt hos Actic

30% rabatt på din träning hos Actic

Som medlem i PRO får du alltid 30 % rabatt* på våra träningskort, en rabatt som löper på så länge du är medlem hos oss. Dessutom bjuder vi på halva medlemskapsavgiften!

Vad du än tränar för är du välkommen till Actic! Actic har över 120 gym över hela landet och erbjuder ett stort träningsutbud med gym, gruppträning och personlig träning. På många av våra gym ingår även simning och bad. Som medlem får du även tillgång till onlineträning i Actic appen!

Som medlem i PRO får du alltid 30% rabatt* på våra träningskort, en rabatt som löper på så länge du är medlem hos oss. Dessutom bjuder vi på halva medlemskapsavgiften!

Köp ditt träningskort på actic.se eller på utvalda Actic-anläggningar och ange kampanjkoden ovan. Visa upp ditt PRO-medlemskort när du köper ditt träningskort på en anläggning.

Villkor
*Erbjudandet gäller vid tecknande av 12 månaders autogiromedlemskap och för samtliga korttyper; Max-kort, Regionalt och lokalt kort. Medlemsavgift tillkommer men är rabatterad med 50 %. Erbjudandet gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller redan rabatterade medlemskap. Gäller på samtliga Actic-anläggningar med undantag för Actic Landskrona.

Vad du än tränar för är du välkommen till Actic! Actic har över 120 gym över hela landet och erbjuder ett stort träningsutbud med gym, gruppträning och personlig träning. På många av våra gym ingår även simning och bad. Som Actic-medlem får du även tillgång till onlineträning i vår Actic Anywhere som du hittar i vår Actic app.

actic.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev