1 jan-
28 feb

30% rabatt på träning hos Actic och fri startavgift!

Just nu erbjuder vi 30% rabatt på alla medlemskap och fri startavgift (värde 549 kr). Varmt välkommen till oss på Actic!

Vad du än tränar för är du välkommen till Actic! Actic har över 120 gym över hela landet och erbjuder ett stort träningsutbud med gym, gruppträning och personlig träning. På många av våra gym ingår även simning och bad. Som Actic-medlem får du även tillgång till över 280 onlinepass i Actic Anywhere som du hittar i vår Actic app.

Just nu erbjuder vi 30% rabatt på alla medlemskap och fri startavgift (värde 549 kr). Varmt välkommen till oss på Actic!

Teckna ditt medlemskap på actic.se och ange kampanjkod i köpflödet eller på något av våra gym och ange kampanjkoden i kassan. Visa upp ditt förbundsmedlemskort när du köper medlemskap på gymmet.

Villkor

*Erbjudandet gäller vid tecknande på 12-månaders och bindningsfria medlemskap och på alla typer: lokalt, regionalt och max. Vid tecknande av 12 månaders medlemskap övergår priset till ord. pris efter ett år från tecknat medlemskap. Erbjudandet gäller endast på ordinarie pris och kan ej kombineras med andra erbjudande eller rabatter. Gäller ej på Actic Landskrona.

Vad du än tränar för är du välkommen till Actic! Actic har över 120 gym över hela landet och erbjuder ett stort träningsutbud med gym, gruppträning och personlig träning. På många av våra gym ingår även simning och bad. Som Actic-medlem får du även tillgång till onlineträning i vår Actic Anywhere som du hittar i vår Actic app.

actic.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev