Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

350 kr rabatt per person på resor året runt med Apollo!

Endast för dig som är medlem i PRO. Boka en resa idag och börja längta!

Upptäck världen med Apollo! Som medlem i PRO får du alltid 350 kr rabatt per person på alla Apollos paketresor till härliga destinationer året runt. Uppge kampanjkoden ovan i samband med bokningen för att få rabatten. Boka en resa idag och börja längta!

Håll utkik under året efter kampanjer med 500 kr rabatt per person.

Villkor
Rabatten gäller när du bokar en ny paketresa på apollo.se senast 30 dagar före avresan. Gäller alla avresor efter 1 november 2023. Gäller ej på endast flyg, ospecificerade hotell, gruppresor, kryssningar, TEMA-resor, resor inom Norden eller resor som du har paketerat själv. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell. Vi arrangerar charterresor, kombinationsresor och resor till våra förstklassiga Apollo Sports-hotell. Självklart erbjuder vi också resor till våra alldeles egna Apollo Mondo-hotell, med koncept skapade för att passa allt från familjer eller par, till de som vill bo lokalt och genuint eller på ett boutiquehotell.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Trevlig resa!

apollo.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev