Nyhet!

Besök fantastiska LEGOLAND® i Danmark – 20% rabatt

På LEGOLAND® i Danmark väntar häftiga åkattraktioner och massor av fantasifull LEGO® lek! Nu kan du som är medlem i PRO ta del av hela äventyret till 20% rabatt.

Beskrivning & villkor

På LEGOLAND® väntar häftiga åkattraktioner, otroliga LEGO® byggen och massor av fantasifull LEGO® lek! Det finns ett brett utbud av underhållning för stora som små och interaktiva utställningarna där du kan låta kreativiteten flöda. Är du modiga kan du prova tre fantastiska attraktioner i THE LEGO MOVIE™ World, känn vinddraget genom kungaborgen i Draken, upplev hissnande höjder i Flying Eagle och följ med på motormagiska äventyr i LEGO Ferrari Build & Race. Missa heller inte årets stora nyhet – LEGO DUPLO® PEPPA PIG Playground.

Nu har du som medlem i PRO möjlighet att förgylla semestern med ett besök på LEGOLAND® i Billund, Danmark, med 20% rabatt när du bokar online.

Villkor

  • Rabatten på 20% gäller på onlinepriset. Rabatten dras automatiskt när du bokar via den anpassade bokningssidan bakom den röda knappen. Onlinepriset 2024 beror på vald besöksdag och varierar från 329-429 kr DKK (ordinarie pris).
  • Entrébiljetten gäller för entré till en person (från 2+ år) på den valda besöksdagen 2024. Barn 0-1 år har gratis entré.
  • När entrén är betald är alla åkattraktioner gratis, med undantag för Hyundai Trafikskola.
  • Biljetten kan inte återbetalas eller bytas och kan ej kombineras med andra kampanjer.
  • Erbjudandet gäller t. o. m. 2024-12-31

Om LEGOLAND®

Kom till LEGOLAND® och var med om en förtrollande värld med över 80 miljoner LEGO klossar och 50 snurrande, hoppande och fartfyllda åkattraktioner. Du kastas in i ett härligt äventyr du sent kommer att glömma, bland fantastiska skapelser och kända karaktärer från både LEGO DUPLO®, LEGO Friends och NINJAGO. I hjärtat av parken kan du uppleva Miniland – den stora världen i miniformat, som först kom till när LEGOLAND® öppnade 1968.
Ta del av ett år fyllt av sagolika evenemang som den fenomenala slottsshowen under sommaren, en monsterspäckad Halloween i oktober och en äventyrlig jul på LEGOLAND hela december!
Välkommen till att magiskt äventyr på LEGOLAND®!

legoland.dk/se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy