15%

Hyr bil smart hos MABI!

15% rabatt på lägsta webbpriset. Gäller för bokning på MABIs hemsida.

Beskrivning & villkor

Oavsett om du behöver en smidig stadsbil, en rymlig familjekombi eller en stilig premiumbil så har MABI hyrbilen som passar dig.

Hyr bilen på mabi.se med kampanjkod och få 15% medlemsrabatt på MABI Hyrbilars lägsta webbpriser. MABI har uthyrningskontor över hela landet och hyr ut allt från personbilar, till minibussar och transportbilar.

Villkor
Rabatten gäller endast vid bokning på MABIs hemsida med kampanjkoden ovan.

Om Mabi

Med MABI Hyrbilar reser du tryggt och bekvämt. Vi är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag och har uthyrningskontor över hela landet, från Luleå i Norr till Malmö i söder. Vi erbjuder allt från små och stora personbilar till minibussar och transportbilar. Hos oss kan du hyra både kortare och längre perioder, från en dag till flera månader.

Vårt mål är att erbjuda hyrbilar till konkurrenskraftiga priser utan att tumma på kvalitet, säkerhet, service eller tillgänglighet.

När Sveriges mest hållbara varumärken rankades 2021 och 2022 av SBI (Sustainable Brand Index) så placerar sig MABI i topp bland biluthyrningsföretagen båda åren.

mabi.se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy