Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

1-30
april

Kom lite närmare det genuina! 500 kr rabatt per person på alla Apollo Mondo Local-hotell

Hitta din favoritdestination och maximera semesterkänslan på ett Apollo Mondo Local-hotell i sommar.

Apollo Mondo Local är våra handplockade hotell för dig som önskar den lokala upplevelsen och en personlig atmosfär.
Just nu får du 500 kr rabatt per person på paketresor till alla Apollo Mondo Local-hotell med avresa i augusti, september och oktober. Res från Arlanda, Göteborg, Köpenhamn, Malmö, Visby, Norrköping och Skellefteå.

Avreseperiod: 1/8-23/10 2024
Bokningsperiod: 1/4-30/4 2024

Villkor

Rabatten gäller på nya bokningar mellan 1-30 april 2024, som görs på apollo.se när kampanjkoden ovan registreras i samband med köp. Rabatten gäller per bokning när du bokar en paketresa (flyg och hotell) och går inte att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden. Gäller ej på gruppresor, ospecificerade resor, sista minuten, endast flyg, träningsevent eller resor du paketerar själv.

Med Apollo kan du resa till hela världen. Vi har ett brett utbud av resmål, restyper och hotell. Vi arrangerar charterresor, kombinationsresor och resor till våra förstklassiga Apollo Sports-hotell. Självklart erbjuder vi också resor till våra alldeles egna Apollo Mondo-hotell, med koncept skapade för att passa allt från familjer eller par, till de som vill bo lokalt och genuint eller på ett boutiquehotell.

Och givetvis tar vi ansvar för alla våra resenärer. Vi gör alltid allt vi kan för du ska kunna boka och planera din semester, så enkelt och riskfritt som möjligt. Vi följer givetvis paketreselagen till punkt och pricka. Dessutom arbetar vi för ett hållbart resande och socialt ansvar. Vi på Apollo är först ut av de nordiska researrangörerna att vara hållbarhetscertifierade enligt Travelifes kriterier för researrangörer. Trevlig resa!

apollo.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev