Kostnadsfri datasupport

Som medlem har du tillgång till PRO:s egen datasupport. Supporten är öppen varje vardag kl. 8 - 18 och är helt kostnadsfri.

Här är ingen fråga för liten eller för stor. Oavsett om du vill ha hjälp att komma igång med din första hemdator, eller är IT-ansvarig i din PRO-förening är du välkommen att ringa!

Hos datasupporten får du rådgivning och hjälp att lösa tekniska problem med exempelvis:

  • Bredband
  • E-mail
  • Virusskydd och brandväggar
  • Office- och Adobe-programmen
  • Olika operativsystem

För dig som arbetar med webb och IT i din PRO-förening kan datorsupporten också vägleda i publiceringsverktyget Sitevision och medlemssystemet Harald.

Ring datasupporten på 0771-171 171.

PRO är Sveriges största mötesplats för pensionärer. Vi påverkar viktiga samhällsfrågor och ser till att livet som pensionär blir roligare.

Pensionärernas riksorganisation, PRO, har cirka 300 000 medlemmar utspridda över hela landet. Hos oss kan du träffa nya människor, utbilda dig, resa, njuta av kultur och delta i olika friskvårdsaktiviteter.

PRO är också pensionärernas röst i politiken. Vi påverkar beslutfattarna i frågor som är viktiga för äldre. PRO är en partipolitiskt och religiöst obunden organisation som styrs demokratiskt av medlemmarna.

Tillsammans verkar vi för ett samhälle där du som pensionär har ekonomisk trygghet, där det finns bra vård och omsorg och där livsmiljön är trygg och stimulerande. Välkommen till PRO!

pro.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev