20%

Lundsbrunn Resort & Spa – Skaraborgs egen lilla pärla!

Lundsbrunn Resort & Spa ligger vackert inbäddat i en oas av idylliska hus och prunkande trädgårdar, endast ett stenkast från E20 och vid foten av platåberget Kinnekulle. Som medlem i PRO erbjuds du 20% rabatt på deras Brunnspaket!

Beskrivning & villkor

När Kurorten var ung var det brunnsvattnet som ansågs hälsosamt och som lockade långväga besökare. Vi har fortfarande en stark koppling till vattnets läkande egenskaper men idag så tar vårt utbud på Spat hand om trötta muskler som mjukt omfamnas av det varma vattnet där både sinne och kropp får en chans att återhämta sig. Lägg till det en fantastisk Trerätters middag och en lång natts god sömn i våra sköna sängar, så ger du dig själv en chans att ladda upp med viktig energi!

Vi erbjuder PRO:s medlemmar 20% rabatt på Brunnspaketet. Detta ingår:

• Välkomstfika
• Logi
• Frukostbuffé med småvarmt
• Trerättersmiddag
• Tillgång till vårt fina Spa i 3h

Villkor

För att få tillgång till rabatten behöver bokningen göras via länken ovan.

Om Lundsbrunn Resort & Spa

Vårt perfekta läge i Skaraborg gör att man snabbt & lätt kan svänga av E20 och hitta en riktig oas i lummiga & mysiga Lundsbrunn.
Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära, här ska du kunna hitta ro och avkoppling precis som forna tiders besökare gjorde.
Vi erbjuder en avslappnande stund i vårt Spa för att sedan fortsätta avsmaka en god middag i vår restaurang.
Tips, när du väl är på plats i Lundsbrunn så passa även på att besöka närliggande Kinnekulle det unika platåberget mellan Vänern & Vättern med både kulturella och aktivitetsbaserade besöksanledningar såsom cykling & vandring i toppklass.
För dig som vill stanna kvar i Lundsbrunn under ditt besök så finns ett rikt utbud av aktiviteter som tex. vandring på Sörboleden, en välrenommerad 18 – håls Golfbana, Disc golfbana samt ett Padelcenter för att nämna några närliggande aktivitetsförslag.
Oavsett så utlovar vi en mysig hotellövernattning i nyrenoverade hotellrum med närheten till lugnet och den fantastiskt slående naturen i vår bygd.
Vi har något för alla – Välkomna till Lundsbrunn Resort & Spa!

www.lundsbrunn.se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy