Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Medlemsförmåner hos Fonus

Det finns många sätt att ta farväl. En begravning är en viktig stund. Den är både ett sista farväl och en hyllning till en unik människa. Vi på Fonus hjälper till med att skapa det avsked som ni önskar.

Vi på Fonus har lång erfarenhet av att anordna alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller utifrån någon annan tro. Tillsammans kan vi utforma ett vackert sista avsked som samtidigt blir en hyllning till en oersättlig människa.

Fonus är inte ett vanligt företag, vi ägs av våra medlemmar. Som medlem i PRO har du rätt till ett antal förmåner:

  • 500 kronor prisavdrag vid beställning av begravning, alternativt 750 kronor om den avlidna även har fyllt i Vita Arkivet.
  • 750 kronor prisavdrag vid beställning av gravsten tillverkad av nordisk granit.

Förmånerna gäller för alla medlemmar och dess make/maka, sambo, barn, barnbarn, syskon, förälder, svärförälder samt mor- och farförälder.

Medlemsförmånerna kan användas hos Fonus begravningsbyråer och våra begravningsbyråer under eget varumärke. Förmånerna gäller inte vid beställning av begravning på farval.se. Det går inte att kombinera samma förmån vid en beställning. En medlemsförmån kan heller inte aktiveras efter att vi har skickat fakturan.

Utnyttja medlemsförmåner

I mötet med oss behöver du informera om ditt medlemskap i PRO för att vi ska kunna aktivera förmånen.

Vi har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en veckar begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller någon annan trosuppfattning. Vi finns där för dig. Välkommen till oss på Fonus!

fonus.se

Andra erbjudanden du kanske gillararrow

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev