Nyhet!

Medlemsrabatt på däck och fordonstjänster hos Euromaster

Nu kan du som medlem i PRO få rabatt på däck, däckhotell och bilservice hos Euromaster.

Vi på Euromaster är ensamarbetspartner till PRO Mervärde och erbjuder allt inom däck och fordonsservice på 100 anläggningar över hela landet.

Till dig som är medlem i PRO erbjuder vi en rabatt på följande produkter och tjänster:

Premiumdäck från Goodyear: Vid köp av däck från Goodyear erbjuds du 15% rabatt. Rabatten gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra kampanjer.

Uppge kampanjkoden ovan för att ta del av rabatten vid köp från euromaster.se

Däckhotell: Enkelt och praktiskt – checka in däcken på något av våra däckhotell. Vi lämnar 15% rabatt på däckhotell i mån av plats.

Villkor

Använd kampanjkoden ovan när du handlar däck på vår hemsida och visa upp ditt medlemskort vid köp på verkstad. Lokala avvikelser kan förekomma. Erbjudandena gäller t o m 2023-12-31.

Euromaster är en del av Michelinkoncernen och finns på mer än 100 platser i Sverige, från Trelleborg i syd till Gällivare i norr. Du kan med förtroende vända dig till din lokala Euromasterverkstad för allt som rör däck, fälg och däckservice. På många orter erbjuder vi även bilservice och reparationer. På vår hemsida euromaster.se kan du enkelt boka tid och köpa däck, vill du hellre ringa eller komma in till verkstaden är du såklart varmt välkommen!

euromaster.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev