Medlemsrabatt på fossilfria elavtal hos Vattenfall

Vattenfall arbetar för fossilfrihet i samhället. Och du kan vara med och göra det möjligt – genom att välja ett av deras elavtal. Via samarbetet med PRO Mervärde erbjuds du rabatterade fossilfria elavtal på upp till 36 månader, speciellt framtagna för dig som medlem i PRO.

Beskrivning & villkor

Tillsammans med dig tar vi oss mot en fossilfri framtid

Vattenfall arbetar för fossilfrihet. Genom energilösningar och utveckling som hjälper samhället att bryta sig loss från beroendet av fossila bränslen. Därför blir också du, som kund hos oss, en del av vägen mot en framtid där vi alla kan leva fossilfritt – oavsett vilket elavtal du väljer.

Erbjudandet gäller för hushåll där någon är medlem i PRO och byter elleverantör till Vattenfall. Tänk på att ett elavtal måste tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet och välj enkelt ett senare startdatum om du har bindningstid eller uppsägningstid kvar på ditt nuvarande avtal.

Det här får du som medlem i PRO

  • Speciellt framtagna rabatter på upp till 36 månader, se räkneexemplen nedan för att se hur mycket du kan spara
  • Olika elavtal att välja mellan, så att du kan hitta något som passar dig: från timpris till fast elpris i upp till tre år
  • Vattenfall är tryggt och pålitligt med certifiering enligt Schysst elhandel ‒ en certifiering framtagen av Energiföretagen Sverige

Teckna enkelt online eller ring vår kundservice,  som kan svara på frågor och ge råd om elavtal. Telefonnumret finns på Vattenfalls landningssida som du kommer åt via knappen ovan efter att du har loggat.

 

Räkneexempel

FörbrukningAvtalstypRabattvärde*
5 000 kWhFast elpris 1 år673 kr
15 000 kWhFast elpris 1 år1 298 kr
5 000 kWhRörligt elpris1 466 kr
15 000 kWhRörligt elpris2 778 kr
5 000 kWhFast elpris 3 år2 017 kr
15 000 kWhFast elpris 3 år3 892 kr

 

*Se kalkyl på uträknat rabattvärde på erbjudandets landningssida.

 

Villkor

Erbjudandet gäller hushåll där någon är medlem i PRO och byter elleverantör till Vattenfall och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden. Tänk på att ett elavtal kan endast tecknas av den person i hushållet som står på elnätsavtalet och välj enkelt ett senare startdatum om du har bindningstid eller uppsägningstid kvar på ditt nuvarande avtal.

Om Vattenfall

Vi är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme.

Vattenfall är ett europeiskt energiföretag med ungefär 20 000 medarbetare. Vi har elektrifierat branscher, levererat energi till människors hem och moderniserat vår livsstil genom innovation och samarbete i över hundra års tid.

Vi arbetar för en framtid där det är möjligt för alla att leva fossilfritt. För att lyckas med det måste vi själva bli fossilfria. Men det räcker inte. Vi ser bortom vår egen bransch för att ta reda på var vi verkligen kan göra skillnad. Tillsammans med våra samarbetspartner tar vi på oss ansvaret för att hitta nya och hållbara sätt att elektrifiera transporter, industri och uppvärmning.

Klimatförändringen är en global utmaning och därför kräver den bredare lösningar. Vattenfall är närvarande i stora delar av Nordeuropa och ett av de ledande företagen inom förnybar energiproduktion. Tack vare vår kompetens i alla delar av värdekedjan, från produktion och distribution till försäljning, kan vi utveckla lösningar och innovationer som tar oss närmare vårt mål. Därför vi kan hjälpa våra kunder att bli mer energieffektiva, använda smartare teknik för att producera egen el och värme samt gå över till renare alternativ som är både prisvärda och enkla att använda.

För att lyckas arbetar vi med ingenjörer och forskare i världsklass samt samarbetar med ledande företag och partners inom flera olika branscher. Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder att på ett klimatsmart sätt få all den energi de behöver och samtidigt uppnå fossilfrihet.

vattenfall.se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy