2-31 maj

Minst 50% rabatt på hemlarm + en extra enhet på köpet!

Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten - alltid till rätt pris. Larmet levereras hem till dig inom tre arbetsdagar och är lika enkelt att montera som att använda. Alert Alarm är rekommenderat av Folksam sedan 2006.

Alert Alarm erbjuder ett komplett larm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med appen som ingår kostnadsfritt i din larmtjänst, kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem. Vid verifierat larm agerar larmoperatörerna på larmcentralen och sätter snabbt in rätt åtgärd.
Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

Du som är medlem i PRO får minst 50% rabatt och just nu en extra enhet på köpet t. o. m. 31 maj!
De enheter du kan välja mellan är:

  • rörelsedetektor
  • dörr- och fönsterdetektor
  • rökdetektor
  • vattendetektor
  • trådlös inomhussiren

Passa på! Erbjudandet gäller bara t.o.m. 31 maj.

”Det gick väldigt snabbt att montera.”
Caroline
”Enkelt att använda och bra pris”
Kent
”Räddade livet på oss vid brand”
Torbjörn

Alert Alarm erbjuder ett komplett larm anpassat efter dina behov, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.
Det smarta är att du sparar pengar genom att enkelt montera larmet själv, och lika enkelt är det att använda. Med appen som ingår kostnadsfritt i din larmtjänst, kan du larma av och på och få full koll på vad som händer i ditt hem. Vid verifierat larm agerar larmoperatörerna på larmcentralen och sätter snabbt in rätt åtgärd.
Alert Alarm är ett driftsäkert larmsystem med fria väktarutryckningar som ger dig ett övervakat skydd mot inbrott, brand och vatten. Alltid till rätt pris. Smart säkerhet som tål att jämföras.

alertalarm.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev