Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Musikalpaket i Malmö – boende på BW Plus Hotel Noble House och biljetter till Mitt om natten

Boka HKC Hotels hotellpaket i vår med biljetter till den färgsprakande musikalen Mitt om natten med Kim Larsens och Gasolins största hits på Nöjesteatern i Malmö. Extra förmånligt pris för dig som är medlem i PRO.

Mitt om natten befinner vi oss i Köpenhamn på 1980-talet: en tid då drömmar om frihet, kärlek och spirande uppror frodas. I protest mot det politiska styret skapar vännerna Arnold och Benny fristaden Haveje. Haveje bygger på drömmen om ett samhälle där det finns jämlikhet, frihet och brödraskap samt massor av kärlek. Men det sorglösa livet på Haveje varar bara en kort tid. Snart sätter droger, rockare, bostadsspekulanter och inte minst handelsmannens vackra dotter Susan Himmelblå den nära vänskapen mellan Arnold och Benny på prov…

I vårt hotellpaket kombinerar du din musikalupplevelse med en mysig övernattning på BW Plus Hotel Noble House vid Gustav Adolfs Torg, i centrala Malmö.

I paketet ingår:

  • En natt i delat standard dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Ett glas mousserat vin i hotellets bar
  • Biljetter till musikalen Mitt om natten på Nöjesteatern
  • Kaffe/te i hotellobbyn

Pris 1375 kr per person i delat dubbelrum.

Föreställningar

Torsdagar, Fredagar & Lördagar kl.19.00
Datumen 14 mars – 4 maj 2024 (exkl. påsk)

Boka

Boka via info@hotelnoblehouse.se, uppge kampanjkoden ovan i samband med det. Erbjudandet gäller i mån av plats.

Villkor
Erbjudandet gäller 14 mars – 4 maj 2024 i mån av plats.
Biljetterna till showen är inte avbokningsbara, medan hotellrummet kan avbokas senast kl. 18.00 dagen före ankomst.

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev