Myspaket på BW Hotell Hudik

Unna er en avkopplande vistelse hos oss i ”Glada Hudik” och ta del av BW Hotell Hudiks erbjudande till dig som PRO-medlem. Checka in i ett av våra fina superior rum, njut av ett glas alkoholfritt bubbel och god frukt, för 620 kr/person.

Beskrivning & villkor

Hotell Hudik är beläget mitt i Hudiksvall med gångavstånd till shopping, nöje och restauranger.Upplev stadens mysiga småstadskänsla med en promenad i Fiskarstan och gör gärna ett besök på Fagerströms karamellfabrik.

I vårt Hudiksvallspaket ingår:

  • En övernattning i delat superior dubbelrum
  • Frukostbuffé
  • Ett glas alkoholfritt mousserat vin, och frukt på rummet
  • Tillgång till hotellgym och utomhus pool
  • WiFi

Pris 620:- per person i delat dubbelrum (max 2 personer).

Erbjudandet är giltigt i mån av plats alla dagar t. o. m. 31/8 2024.

Boka på info@hotellhudik.se och uppge kampanjkoden ovan i samband med det.

Välkommen till oss!

Om HKC Hotels

Välkommen till HKC Hotels – ett familjeföretag i tiden.

Sedan 50-talet har familjen Östlundh med passion, hjärta och stort ansvar bedrivit hotellverksamhet. Grundaren Kurt Östlundh har under åren tillsammans med sin fru Gertrud utvecklat företaget till vad det är idag: sex hotell, fyra restauranger och över 200 engagerade medarbetare. 2013 tog de vuxna barnen över rodret och fortsätter att ständigt utveckla och expandera företaget.

Vår önskan är att du som gäst alltid ska trivas och få en unik upplevelse på något av våra sex hotell – oavsett om det rör sig om en mysig weekend, ett affärsmöte eller en härlig vistelse med familjen.

www.hkchotels.se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy