PRO Mervärde
Spara

Sommarläsning hos Bokon

Välj en av tre titlar gratis - endast för dig som är medlem i PRO!

Nu kan du som PRO-medlem lyssna eller läsa en härlig sommarbok. Du får välja en av tre titlar helt gratis – att spara permanent i ditt digitala bibliotek. Följ de enkla stegen på kampanjsidan, så kommer du inom några ögonblick att kunna njuta av din ljudbok eller e-bok. Du kan lyssna eller läsa i mobilen, surfplattan, dator eller Kindle!

God läsning önskar Bokon och Piratförlaget!

Brudkistan av Johannes Pinter & Matthias Leivinger
Tolvåriga Maike Hagg återfinns under mystiska omständigheter död i källaren till ett sjukhus i Oslo. Tjugofem år senare möts två kvinnor för att reda ut vad som egentligen hände den där dagen. Samma kväll mördas en av kvinnorna och den andra befinner sig plötsligt i livsfara.

Mördar-Anders och hans vänner av Jonas Jonasson
Den bortjagade prästen är på vingel i tillvaron och möter av en slump receptionisten på en parkbänk. Båda känner att de har hämnd på tidigare generationer att utkräva, om än från olika perspektiv.

Asyl av Liza Marklund
Nästan tio år har gått sedan Maria Eriksson och hennes familj lämnade Sverige och nu först är det möjligt att berätta historien om vad som hänt dem under den tiden. Boken är uppdelad i tre delar. Flykt. Exil och Asyl.

Erbjudandet gäller T.o.m. 2019-08-31

Annonsörens webbplats: bokon.se

Villkor