Sommarläsning med 8% rabatt hos Adlibris

Upplev den där känslan av att helt fångas av en berättelse, och magin att resa i både tid och rum. Bland alla boknyheter hittar du flera spännande deckare, historiska romaner och förstås mycket annat. Vad vill du läsa?

Alibris erbjuder dig som medlem i PRO 8% rabatt på hela sortimentet (exklusive kurslitteratur, digitala böcker och presentkort). Passa på att koppla av i sommar med några spännande historier.

Boktips


Denise Rudberg
Er tredje man

Tre kvinnor. Ett krig. En kod att knäcka. Elisabeth, Signe och Iris påverkas alla av krigets nya spelplan. Det är sommaren 1941 och den svenska neutraliteten sätts i gungning när en tysk konvoj sänks utanför Ölands kust. På Karlaplan 4 pågår arbetet för fullt och klisterprinsessorna tampas med både kodknäckning och privata angelägenheter i takt med att kriget kryper allt närmare Sveriges
gränser.
Er tredje man är den tredje delen i Denise Rudbergs historiska romanserie Kontrahenterna. Elisabeth, Signe och Iris är baserade på författarens egen familj och skildrar Sverige under andra världskriget.

Mandelaeffekten
Anne Holt

En politiker dödas på öppen gata utanför en fullsatt uteservering i Oslo. Hon är i det närmaste okänd för allmänheten. När skottet faller är hon tillsammans med sin vän Selma Falck som skadas
i armen. Utgångspunkten för såväl polisen som press är därför att det var Selma som var målet för attentatet. Men snart visar det sig att alla har fel.

En ny tid
Katrine Wessel

En storslagen och förtrollande roman om livet i överklassfamiljen Winther. En ny tid väntar runt hörnet, en arbetarklass växer fram, kvinnors rättigheter stärks och gamla traditioner kommer på fall.
Vi följer kvinnorna i familjen Winther både i de vackra salongerna och i de hektiska köksregionerna deras drömmar, längtan och begär.

Välkommen till Adlibris! Vi är en av Nordens ledande nätbutiker med ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, skrivmaterial, kök och dekoration. Hos oss hittar du allt för en inspirerande vardag.

www.adlibris.com/se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev