Close
Serviceuppehåll

På torsdag den 18 april mellan kl 12-14 kommer PROmervärde.se att stängas ner på grund av underhåll. Vi ber om ursäkt om det kan ställa till besvär och hoppas ni har överseende med det.

Trygghet till ett förmånligt pris

Vi är glada över att få bidra till din trygghet i vardagen. Tack för det förtroendet! Vi erbjuder dig bra försäkringar som har utformats tillsammans med PRO, med bättre innehåll och pris än då du skaffar försäkringarna på egen hand. Vi ser fram mot att höra av dig!

Hemförsäkring
En hemförsäkring utan någon övre gräns för ersättning. Här ingår bland annat otursförsäkring (allrisk) och ett bra stöldskydd.

Sjukdom 60+
Att bli sjuk kan medföra ökade kostnader. Därför erbjuder vi dig att teckna en sjukdomsförsäkring.

Olycksfall 60+
Vem som helst kan cykla omkull och skada sig, en olycksfallsförsäkring är ett bra skydd om oturen är framme.

Barnförsäkringen Medlemsbarn
Medlemsbarn täcker både olycksfall och sjukdom och gäller dygnet runt, hemma och i skolan. Du kan teckna den för barn och barnbarn som inte har fyllt 18 år.

Dina rabatter
När du har hemmet försäkrat hos oss får du tio procents samlingsrabatt på många av våra andra försäkringar. Till exempel för bilen, fritidshuset och hunden. Du kan också försäkra din villa till medlemspris.

Folksam ägs av dig
Folksam är ett kundägt bolag. Det betyder att vi inte har några kortsiktiga vinstintressen eller aktieägare att ta hänsyn till. Du som kund är den som bestämmer, men vad innebär det egentligen?

  • Återbäring till dig – överskottet som inte används till att förbättra våra erbjudanden går tillbaka till dig.
  • Du kan påverka – du kan säga vad du tycker genom att nominera dig själv eller någon annan till Folksams årliga bolagsstämma.
  • Pengar i rätt fickor – vi delar inte ut bonus till ledning eller styrelse.

Vill du teckna försäkring eller har du frågor?

Kontakta Folksams Kundservice på 0771-950 950.
Vardagar 07.30–21.00, helg 09.00–19.00.

Vi är kundägda, och finns till för våra kunders skull. Det betyder att vi inte har några aktieägare. Istället för att dela ut vinsten till aktieägare går den tillbaka till kunderna. Det sker i form av återbäring, premiesänkningar eller ännu bättre service, tjänster och erbjudanden. Våra drygt fyra miljoner kunder ger Folksam en mångfald, och vi är stolta över att ha flerspråkig kundservice.

Våra samarbeten med fackförbund är något vi är stolta över. Tillsammans har vi tagit fram detta försäkringsskydd som ingår i ditt medlemskap och ska passa just dig. Du får också fler försäkringar och tillval till ett förmånligt medlemspris.

folksam.se

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev