Upp till 1 000 kr i medlemsrabatt hos PRO Medlemsresor

Upplev tågresa till Garda, spela boule i Kroatien, njut av Portugal eller planera din nyårskryssning.

Beskrivning & villkor

Våra resor är en förmån för PRO:s medlemmar. Om du vill resa med PRO Medlemsresor krävs att minst en i resesällskapet är medlem. PRO-medlem reser till specialpris, icke-medlem betalar ordinarie pris.

Om PRO Medlemsresor

PRO medlemsresor ägs av PRO och är helt enkelt PRO:s egen resebyrå. En förmån för dig som är PRO medlem! Alla våra resor kännetecknas av gemenskap och personlig service. Vi erbjuder innehållsrika resor för PROs medlemmar med olika teman,  bland annat de årliga vår- och höstträffarna.

För bokning och information: 08-701 67 80 | info@promedlemsresor.se | promedlemsresor.se

promedlemsresor.se

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy