PRO Mervärde
Spara

Värmande medlemserbjudande – 1000 kr rabatt hos Apollo!

Svalkande snorkling i röda havet eller pulshöjande vandring på Madeira? Oavsett vad som lockar dig är det alltid härligt att ha en resa att räkna ner till! Just nu får du som PRO-medlem 1000:- rabatt på resor till solsäkra Egypten och vackra Madeira.

Ta del av erbjudandet

Egypten – för soldyrkare och äventyrslystna.

Egypten är resmålet för dig som lockas av strålande väder, sköna stranddagar och snorkling i världsklass. Det finns mycket att upptäcka och i prisvärda Egypten räcker reskassan längre. Det breda hotellutbudet erbjuder något för alla, där den gemensamma nämnaren är hög standard och närhet till stranden och Röda havet.

Madeira – för naturälskare och upptäckare.

Portugisiska ön Madeira är framförallt känd för sin sagolika natur, sina hisnande vyer och höga berg – men ön har mer att erbjuda än så. Här kombineras naturupplevelser med stadsliv, lyxiga hotell, bra shopping och vackra restaurangträdgårdar där du kan slå dig ned med ett glas Poncha – öns nationaldryck.

Erbjudande: 1000 kr rabatt per bokning till Egypten och Madeira. Gäller alla hotell.
Bokningsperiod: 1/9-30/9 2019
Avreseperiod: 15/10 2019 – 15/4 2020

Erbjudandet gäller 1- 30 september 2019

Annonsörens webbplats: apollo.se

Villkor

Gäller nybokningar med namngivet hotell. Gäller ej endast flyg eller ospecificerade resor. Resan ska bokas senast 30 dagar före avresa.