Apple Pay

Apple Pay – kontaktlös betalning med iPhone och Apple Watch

Apple Pay är ett tryggt och kontaktlöst sätt att betala med ditt PRO Mervärde Mastercard för dig som har en iPhone eller annan kompatibel Apple enhet.

Kom igång med Apple Pay

Du kan antingen ansluta dig genom LO Mervärde-appen eller genom Wallet-appen i din Iphone eller genom att kontakta kundservice. (Apple Pay fungerar på iPhone 6 och senare modeller.)

I PRO Mervärde-appen

Öppna PRO Mervärde-appen och klicka på ”Lägg till i Wallet” och följ instruktionerna. (Se till att PRO Mervärde-appen är uppdaterad med senaste versionen.)

I Wallet-appen

Öppna Wallet-appen i din iPhone och tryck på plustecknet uppe till höger och följ instruktionerna.

Genom Kundservice

Ring 0771-94 94 00 så hjälper vi dig att ansluta dig.

Du kan även lägga till kortet i din Apple Watch* för att betala med Apple Pay. Klicka här för att läsa om hur du aktiverar tjänsten.

Säkra betalningar med Apple Pay

När du betalar med Apple Pay kan du vara säker på att dina köp förblir konfidentiella. Apple Pay använder ett specifikt nummer för din enhet och en unik kod för varje transaktion. Dina kortuppgifter lagras inte på din enhet eller på Apples servrar och delas inte med tredjeparter. Apple Pay lagrar inte heller uppgifter som kan knytas direkt till dig som privatperson.

Så betalar du med Apple Pay

Apple Pay fungerar smidigt i alla butiker som stöttar kontaktlös betalning. Det gäller även på internet och i appar på din Apple-enhet.

Nyhetsbrev

Jag vill gärna få nyhetsbrev från PRO Mervärde om medlemserbjudanden och förmåner.


Nyhetsbrev