Designverkstan

Jag som driver Designverkstan heter Erik och är utbildad guldsmed. Vi har lagat glasögon sedan mitten på 80-talet. På den tiden lödde vi på traditionellt vis.
1997 köpte vi vår första lasersvets och har sedan dess hjälpt 10 000-tals kunder från Ystad till Kiruna att få sina glasögon lagade.
Det är billigare (en lagning kostar ofta 500-600 kr) att laga än att köpa nytt och dessutom bättre för miljön. Vi ser fram emot att få hjälpa PRO:s medlemmar med era trasiga glasögon.

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy