Familjens jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 350 anställa runt om i landet. Sedan en lång tid tillbaka har vi specialiserat oss på familjerätt och vi jobbar ständigt med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Med vår breda kunskap och erfarenhet, kan vi med trygghet säga att vi kan erbjuda juridiska dokument med hög kvalitet oavsett hur du väljer att anlita oss. Du kan träffa oss på ett personligt eller digitalt möte, rådgivning på telefon och du har möjligheten att själv skapa dokument i vår onlinetjänst. Välkommen till Familjens Jurist!

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy