Lundsbrunn Resort & Spa

Vårt perfekta läge i Skaraborg gör att man snabbt & lätt kan svänga av E20 och hitta en riktig oas i lummiga & mysiga Lundsbrunn.
Lyx och flärd samtidigt som naturen ligger nära, här ska du kunna hitta ro och avkoppling precis som forna tiders besökare gjorde.
Vi erbjuder en avslappnande stund i vårt Spa för att sedan fortsätta avsmaka en god middag i vår restaurang.
Tips, när du väl är på plats i Lundsbrunn så passa även på att besöka närliggande Kinnekulle det unika platåberget mellan Vänern & Vättern med både kulturella och aktivitetsbaserade besöksanledningar såsom cykling & vandring i toppklass.
För dig som vill stanna kvar i Lundsbrunn under ditt besök så finns ett rikt utbud av aktiviteter som tex. vandring på Sörboleden, en välrenommerad 18 – håls Golfbana, Disc golfbana samt ett Padelcenter för att nämna några närliggande aktivitetsförslag.
Oavsett så utlovar vi en mysig hotellövernattning i nyrenoverade hotellrum med närheten till lugnet och den fantastiskt slående naturen i vår bygd.
Vi har något för alla – Välkomna till Lundsbrunn Resort & Spa!

PRO Mervärde – Förmåner från Pensionärernas Riksorganisation

PRO Mervärde samarbetar med Entercard Group AB som är ansvarig utgivare av betal- och kreditkortet PRO Mervärde Mastercard. PRO Mervärde Mastercard är ett kreditkort speciellt framtaget för dig som medlem i PRO. Kontaktuppgifter till Entercard samt för frågor gällande ditt PRO Mervärde Mastercard: Tel: 0771 94 94 00. Besöksadress (ej kundmottagning): Entercard Group AB, Klarabergsgatan 60, 105 34 Stockholm, Sverige.

Vid frågor om de övriga medlemsförmånerna kan du maila till mervarde@lo.se eller info@pro.se alternativt ringa PRO på telefonnummer 08-701 67 00.

Cookies | Integritetspolicy